ADCA entreprenad grundade 2014 av Mehmed Ademovic.. Vi är ett rivningsföretag med bas i Malmö, men vi arbetar i hela södra Sverige. Med vår stora erfarenhet och mångsidighet erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom rivning, sanering och håltagning. Du kan anlita oss som helhetsentreprenör för ett omfattande projekt inom totalrivning eller bara kalla in oss för håltagning i en vägg. Oavsett arbetets storlek får du alltid en professionell entreprenör som tror på tydlig kommunikation och ett personligt, serviceinriktat bemötande. För din trygghet innehar alla våra medarbetare ID06 (legitimationsplikt). Vi innehar även och arbetar enligt BF9K – Sveriges Byggindustriers certifiering för företag i byggbranschen. Vi vidareutbildar kontinuerligt vår personal och håller oss a jour med det senaste inom kvalitet, teknik och miljökrav. Ständig kompetensutveckling är viktigt för oss då vi alltid strävar efter att ligga i absoluta framkant inom vår bransch och vill erbjuda våra kunder kvalitativa och trygga tjänster.

Sedan företaget grundades av har det hunnit hända mycket. Genom väl utförda arbeten har vi hunnit skaffa oss en solid och nöjd kundbas och har vuxit genom rekommendationer. Ytterligare ett steg framåt i företaget utveckling togs 2018 när Roberto Do Carmo och Adel Ademovic tog över företaget. Sedan dess befinner vi oss i ett mycket expansiv fas och växer för varje månad som går. Vår yrkeskunnighet kombinerat med vår prisvärdhet och pålitlighet uppskattas av våra kunder. Vi ser med stor tillförsikt mot framtiden och är som alltid redo för nya spännande utmaningar.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Lysande Team

Hos oss arbetar drivna människor som vill ta ansvar och utvecklas. Tillsammans är vi en stark enhet som alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar som kund. 

Kreativ & Professionella

Vi ser inga problem. Bara möjliga lösningar. På rivning och sanering är vi proffs ut i fingerspetsarna.

Kompletta tjänster

Låt oss ta ansvaret hela vägen för en omfattande totalrivning. Eller anlita oss bara några timmar för håltagning. Vi har både bredd och flexibilitet och löser det du vill ha hjälp med.

Licenser & Certifieringar

För din trygghets skull innehar vi BK09 och självklart har vi oxå tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsanering. Med oss är du alltid säker.
0
Specialister
0
Lyckliga Kunder
0
Framgångsrika Fall

Våra Kunder